Vælg en side

MK5774 Michael Kors Parker Dameur

DKK 2.299,00

Helt specielt guldur med hvide indlæg i lænken og med masser af krystaller fordelt på både topringen og urskiven. … læs mere her

Varenummer (SKU): 4051432965920 Kategori:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af MK5774 Michael Kors Parker Dameur her:
MK5774 Michael Kors Parker Dameur

Mange leder efter den billigste MK5774 Michael Kors Parker Dameur på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på MK5774 Michael Kors Parker Dameur her: billigste MK5774 Michael Kors Parker Dameur da du her får prisgaranti på uret.

Et ur er ikke blot et redskab til at vise dig, hvad klokken er – det er meget mere end bare det. Det er et smykke, der viser, hvem du er – det er et arbejdsredskab med mange funktioner, til dykkere, sportsudøvere osv. Det er ikke kun tiden et ur kan vise, nogle ure viser dig også dato, ugedag og måned, og nogle ure har endda GPS indbygget. Nogle dykkerure kan også fortælle dig, hvor dybt du har dykket og hvilken temperatur vandet havde. Nogle GPS ure kan vise dig ruten, som du lige har løbet – der er i det hele taget rigtig mange muligheder med ure i dag.

MK5774 Michael Kors Parker Dameur kan du købe i dag og få gratis fragt, 60 dages returret og ikke mindst prisgaranti. Med andre ord kan du være sikker på at få MK5774 Michael Kors Parker Dameur billigst muligt – hvis du finder det til under kr. 2299.00 i en dansk butik eller en dansk webshop, så matches prisen.

Vidste du, at armbåndsuret blev opfundet af Patek Philippe i midtena f det 19. århundrede? Det blev dog først rigtigt populært og kom i brug under 1. verdenskrig. Du kan læse mere om armbåndsuret her.

Produkt fakta

Webshop fakta

  • 90 dages returret
  • Gratis levering
  • Hurtig levering

Køb MK5774 Michael Kors Parker Dameur i dag til kun kr. 2299.00 – du får gratis fragt og hele 90 dages returret og pakken kommer direkte til din adresse.