7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

I jagten mod at blive den næste danske superstjene i den højt konkurrenceprægede cykelsport er det mentale område i senere tid, kommet i det absolutte højsæde for danske cykelentusiaster, cykelhold og elite cyklister. Til dette formål er bogen du for alt i verden bare må eje, netop udkommet.

Mental i kontrol på cyklen

Når presset stiger og løbets afslutning lakker mod enden, vil alle udenlandske og danske cykel udøvere være berørt og mærket det mentale område. Det handler blandt andet om det mentale stadie af flow, den mentale størrelse af præstationsangst samt det mentale spændingsniveau, som altid er nødvendigt at kunne besidde, beherske og kontrollere når slutspurten skal vindes. Bogen, Kampen Mellem Linjerne, er ankommet til netop dette formål. Bogen skiller den mentale og fysiske præstation ad og medhjælper en udøver til at forstå deres mindset, der præstation samt deres mentale udfordringer. På denne måde bliver udøveren klargjort og bevidst om, hvordan og hvordan der skal reageres på cyklen. Bogen er skrevet i små 13 kapitler, som alle går i dybden med det du kan opleve til den daglige træning, til turneringer eller i den konstante konkurrence der er i det moderne cykelfelt. Bogens kapitler medfølges af nærgående og professionelle mentale øvelser og redskaber. Her får du blandt andet indsigt i, hvilke teknikker der anvendes på den profesionelle scene, for at udøveren kan præstere når det virkelig gælder.

Mental podcast

Netop det mentale område for præstation, restitution og generelt velvære kan du lytte nærmere til på din næste køretur. Det kan du gøre med podcasten Det Mentale Forspring i ørene. Podcast berører alle de interessante, men også svære, og ofte tabubelagte mentale områder, som ligger forud for en svær og vigtig præstation. Dette kan du allerede nu starte med, da podcast værterne har lagt episoder op om de mentale områder nervøsitet, angst, frygt, panik, selvtillid og meget mere.